Bageri på Facebook

Opskrifter på bagværk med bageenzymer

Vidste du at vi har en gruppe på Facebook, hvor vi viser og deler opskrifter på bagværk bagt med bageenzymer?

Blog

Ristet boghvedekerne brød
Luftigt med en dejlig nøddeagtig smag Læs mere ...
Morgenstykker med Landmel og Manitoba
Nemme, og luftige morgenstykker Læs mere ...
Brydebrød (Møllehjul) i Airfryer

Hurtig og lækkert brydebrød.

  • Læs mere ...
Gifler str. XXL
Store sprøde gifler med blanding af Manitoba og Landmel Læs mere ...
Smagfulde Land-Majsstykker str. XL
Sprøde lækre majsstykker med smag Læs mere ...
Durum Burgerboller
  • 470g kold vand
  • 2 tsk. Tørgær
  • 700g manitoba hvedemel
  • 100g fin durum
  • 60g ... Læs mere ...
Skagenslapper

Skagenslapper

Ingredienser til 10 stk.

Sprøde Baguette
Lækre baguettes, eller sandwichbrød om du vil Læs mere ...
Majsbrød og majsstykker
majsstykker Læs mere ...
Bondebrød - Svampesaftigt med sprød skorpe
Perfekt til julefrokosten Læs mere ...
Sprøde grovhåndværkere med durumkerner
Lækre sprøde håndværkere med halv manitoba og halv powerbake. Læs mere ...
100% Fuldkorns rundstykker
Bag de lækreste luftige fuldkorns rundstykker med Power bake Fuldkornsmel Læs mere ...
Sprøde luftige rundstykker str. XL

Med vores Optimax bageenzymer, er det nemt at lave rundstykker der er lige så luftige som dem du kan købe ved bageren.

Opskrift til 12 st... Læs mere ...

Toastbrød bagt i 5L form med låg

Toastbrød bagt i 5L form med låg

Mange køber toastbrød i butikkerne, men det er bare SÅ meget bedre (og nemt) at lave det selv.
Ti... Læs mere ...