Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter
Redaktør: JBI
-
- Køb original ogfalskekørekort, pas, ID-kort, ((fernando22cli
af ferderick » 22. jan 2019, 07:12
- 0 Svar
- 33 Visninger
- Seneste indlæg af ferderick
22. jan 2019, 07:12
-
- Mange okseculotter
af BennyHest » 11. apr 2018, 15:59
- 0 Svar
- 317 Visninger
- Seneste indlæg af BennyHest
11. apr 2018, 15:59
-
- Saft udtræk normalt?
af Fribytter » 16. nov 2017, 20:28
- 2 Svar
- 652 Visninger
- Seneste indlæg af Frøslev
5. jan 2018, 07:47
-
- Maillard reaktion -Douglas Baldwin- bagepulver og glukose?
af Eskil » 25. dec 2017, 16:28
- 1 Svar
- 432 Visninger
- Seneste indlæg af Eskil
25. dec 2017, 20:31
-
- Douglas Baldvin oversat til dansk
af hils » 11. feb 2012, 17:25
- 69 Svar
- 36325 Visninger
- Seneste indlæg af Eskil
25. dec 2017, 17:25
-
- Asparges kartofler på Sous Vide Supreme
af mtolesen » 30. jun 2017, 13:34
- 1 Svar
- 1050 Visninger
- Seneste indlæg af BjarneB
3. jul 2017, 03:19
-
- Salt - før eller efter?
af ThomP » 15. jun 2017, 10:13
- 4 Svar
- 1169 Visninger
- Seneste indlæg af ThomP
22. jun 2017, 07:49
-
- Kartofler og grønsager uden pose og vacum
af hahomi » 30. maj 2014, 13:19
- 2 Svar
- 2883 Visninger
- Seneste indlæg af Billyjoesteve18
7. jun 2017, 05:45
-
- Et spørgsmål angående sous vide
af Frøslev » 23. maj 2017, 16:31
- 1 Svar
- 748 Visninger
- Seneste indlæg af BjarneB
3. jun 2017, 05:47
-
- Erfaringer med Sous Viden
af jens folke » 30. jan 2014, 12:39
- 4 Svar
- 8259 Visninger
- Seneste indlæg af JBI
13. mar 2017, 14:31
-
- Sous vide burger spørgsmål
af Frøslev » 18. jan 2017, 09:54
- 1 Svar
- 671 Visninger
- Seneste indlæg af JBI
20. jan 2017, 07:02
-
- Kalvespidsbryst
af JanC » 9. aug 2012, 19:05
- 8 Svar
- 6479 Visninger
- Seneste indlæg af Jerzy
31. jul 2016, 10:58
-
- Sous Vide Hamburger
af chskfr » 4. jul 2016, 09:22
- 1 Svar
- 1832 Visninger
- Seneste indlæg af JBI
5. jul 2016, 05:53
-
- Sous Vide TV dinner
af dangman » 25. feb 2016, 12:59
- 4 Svar
- 3108 Visninger
- Seneste indlæg af dangman
28. feb 2016, 01:30
-
- Sous vide créme brûlée
af JBI » 9. feb 2011, 06:38
- 16 Svar
- 13692 Visninger
- Seneste indlæg af Brian Olsen
28. dec 2015, 15:59
-
- Erfaringer med OBH nordica sous vide 7948
af jes.s » 7. dec 2015, 21:06
- 2 Svar
- 3636 Visninger
- Seneste indlæg af jes.s
8. dec 2015, 21:39
-
- Sous vide nybegynder - kød ikke rødt
af martinwa » 17. apr 2015, 09:38
- 2 Svar
- 3458 Visninger
- Seneste indlæg af martinwa
17. apr 2015, 20:56
-
- Første forsøg med Oksecuvette
af Laladk » 20. jan 2015, 19:45
- 3 Svar
- 3789 Visninger
- Seneste indlæg af Ib M
21. jan 2015, 21:49
-
- Sous vide med 50kg oksefillet
af Durazell » 8. jan 2015, 20:03
- 6 Svar
- 4752 Visninger
- Seneste indlæg af JBI
12. jan 2015, 08:32
-
- Flæskesteg sv
af BjarneB » 25. dec 2014, 09:51
- 1 Svar
- 3118 Visninger
- Seneste indlæg af JBI
25. dec 2014, 17:17
-
- Kinesisk and
af BjarneB » 26. nov 2014, 21:57
- 0 Svar
- 8505 Visninger
- Seneste indlæg af BjarneB
26. nov 2014, 21:57
-
- Sous vide: Temperatur og tid
af hils » 5. sep 2014, 09:36
- 0 Svar
- 8996 Visninger
- Seneste indlæg af hils
5. sep 2014, 09:36
-
- Kødet bliver grå, selv ved meget lav temperatur?? Hjælp!!
af Mikkelvictor » 29. jul 2014, 19:45
- 2 Svar
- 2845 Visninger
- Seneste indlæg af JBI
30. jul 2014, 07:11
-
- Wienerschnitzel
af Sobyschwartz » 12. apr 2014, 09:15
- 2 Svar
- 2836 Visninger
- Seneste indlæg af topgun
16. apr 2014, 17:51
-
- Tykkelse af kød til sous vide
af RUPER » 21. mar 2014, 16:34
- 1 Svar
- 2387 Visninger
- Seneste indlæg af nicolajs
21. mar 2014, 19:22
Tilbage til Boardindeks
Hvem er online
Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster
Forumtilladelser
Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer