Julesylte Af Nakkestege

Her finder du Klub medlemmernes egne lækre opskrifter

Redaktør: Administrator

Julesylte Af Nakkestege

Indlægaf John.N » 14. okt 2012, 07:06

Nakker
Kryderrier Efter smag: Nelliker , Peber , Allehånde , salt , løg

Nakkerne ordnes for det værste fedt



Nakkerne skæres ud til koteletter


Koteletterne Ligges i en saltlage natten over
Saltlage består af : 85 gram nitrisalt 85 gram alm salt pr liter vand


Kødet tages op og koges sammen med suppen
Afmålt mængde vand løg og peberkorn


Når kødet har kogt i ca 1½ time og er mørt tages det op og supppen tilsættes galetine
Kødet afkøler og skæres i små stykker og tilføjes ens krydderri og til sidst tilføjes suppen


Jeg brugte alm bageforme


Det hæles op i bakkerne og på køl til næste dag


Næste dag kan de skæres ud og vacumpakkes
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
Old Truckers BBQ Twitter
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Re: Julesylte Af Nakkestege

Indlægaf Frøslev » 26. okt 2016, 12:14

Det er sgu meget godt det der.
ET ER SØKORT AT FORSTÅ.
ET ANDET ER SKIB AT FØRE.
Brugeravatar
Frøslev
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 16. feb 2014, 14:51
Geografisk sted: Jægerspris


Tilbage til Medlemmernes opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster