US - kød

Her finder du Klub medlemmernes egne lækre opskrifter

Redaktør: Administrator

US - kød

Indlægaf ha-knu » 20. sep 2013, 09:22

Jeg har været en tur i INCO og "kom til" at købe et stykke US - kød. Et bovblad, på originalsproget kalet "Beef Chuck Top Blade Muscle" på 2.285 kg. Jeg havde tænkt mig at servere det på søndag, men jeg har ikke lige de store erfaringer med et sådan stykke kød. Nogen gode forslag - Grill, SV, smoker eller hva' :roll:
Brugeravatar
ha-knu
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 42
Tilmeldt: 6. maj 2011, 14:47
Geografisk sted: Gilleleje
GNV Region: Region Hovedstaden

Re: US - kød

Indlægaf JBI » 21. sep 2013, 07:02

Jeg ville lave det SV, og hvis du vil have det rosa skal det formentlig have godt 24 timer ved 56-57 grader.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: US - kød

Indlægaf 9900 » 22. sep 2013, 05:41

Hvis det er det jeg tror det er så er det flat iron steak så vil det efter min mening være for længe med 24 timer.
Flat iron steak tilberedt korrekt skulle eftersigende være fantastisk mørt. Men prøv at at Google det.
9900
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 72
Tilmeldt: 8. nov 2009, 01:07

Re: US - kød

Indlægaf The Smoker » 22. sep 2013, 07:30

9900 skrev:Hvis det er det jeg tror det er så er det flat iron steak så vil det efter min mening være for længe med 24 timer.
Flat iron steak tilberedt korrekt skulle eftersigende være fantastisk mørt. Men prøv at at Google det.

Hvis du Googler "retail Beef cuts" vil du se en planche med de meget spændende amerikanske udskæringer-så kunne du prøve at sammenligne dit stykke med mulighederne under Chuck-udskæringerne.
Med innovativ grill-hilsen
The Smoker
Den glade ejer af: 57 cm ODC Montreux gasgrill - 57 cm WEBER OTP Classic kulgrill - nu også 57 cm Auplex Kamado
- Weber CharqQ kulgrill - morsø støbejernsgrill - Cobb - ProQ Excel 20 smoker :) :)
The Smoker
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 118
Tilmeldt: 10. jun 2012, 10:11
Geografisk sted: Østvendsyssel

Re: US - kød

Indlægaf hansemand » 25. sep 2013, 07:31

er rimelig sikker på du skal behandle det som var det et stykke spidsbryst. På den anden side af dammen har de en noget anden måde at opskære for og bag-fjeringer, end vi er vant til.
Nybegynder - Men med oceaner af erfaring!

Sommerprojektet, hjemmebygget muret røgovn
Brugeravatar
hansemand
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 14
Tilmeldt: 25. jun 2012, 05:57

Re: US - kød

Indlægaf 9900 » 1. okt 2013, 00:05

Det burde være den udskæring. http://www.youtube.com/watch?v=KE_v-lVPmFg
9900
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 72
Tilmeldt: 8. nov 2009, 01:07


Tilbage til Medlemmernes opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster