Kebab på mit nye legetøj

Her finder du Klub medlemmernes egne lækre opskrifter

Redaktør: Administrator

Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf John.N » 19. okt 2013, 08:08

Jeg har købt mig en KEB-ON
Da jeg syntes den er ret smart der kan foreksempel laves Kebab , Kylling , Flæskesteg osv på den.



Den skulle jo prøves :) og da jeg aldri har lavet kebab før så var det jo med at komme igang :)

Jeg startet med at få den pudset af og skåret den i skiver og lagt i marinaden



Så fik jeg hakkede det afpuds fra cuvetten og blandet med marinaden



Så blev der sat film på og i køleskab i 1 døgn



Så var det hele klar , marineret skiveskåret cuvette og det hakkede fars samt bacon



Først et lag skiveskåret cuvette også et lag bacon oven på



Flere lag kom på og ind imellem et lag fars



Lidt flere lag og til sidst en gang bacon



Så var det ud og få sat KEB-ON sammen




Så var der bare at vente på der kunne skæres første gang



Så lige et par ruller




Det er absolut ikke sidste gang det laves smagte fantastisk :-))
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
Old Truckers BBQ Twitter
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf JBI » 19. okt 2013, 12:43

Fin ser den ud, men har du ikke store problemer med aske i maden :cry:
Jeg lavede for 4-5 år siden en lign. model. men droppede den da jeg en dag havde inviteret gæster til kebab og var nødt til at hente pizzaer ved den lokale i stedet..
Kebabben var desværre dækket af et tyk lag aske pga. vinden da den stod udenfor :oops:
Jeg fik dog løst problemet nogenlunde ved at montere en plade med meget små huller (2mm) foran kullet, men fik det aldrig til at blive 100% askefri.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf John.N » 19. okt 2013, 15:25

Hej Jan

Nej jeg havde ikke problemer med aske overhovdet bankede den da briketterne kom i så den var tom for aske og igen ca 1½ time efter
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
Old Truckers BBQ Twitter
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf JBI » 19. okt 2013, 16:30

Fedt det lykkedes for dig :-))
Så heldig var jeg desværre ikke, og det endte med jeg måtte kassere 8 kg. kebab og hente pizza ved den lokale pizzabager i stedet :roll:
Går det helt galt for dig kan du prøve med et 1-2mm hulnet foran, for det tager det meste af flyveasken ;)
NB. lad for alt i verden være at anvende headbeat og andre brunkul/stenkus briketter!! det er fuld af svovl, og giver en frygtelig bismag .-p

Måske du kunne finde et par gamle brødristere på et loppemarked og bruge dem i stedet for kul? så er du sikret en ens varme og er sikker på du ikke får svovl og aske i maden :-v
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf John.N » 20. okt 2013, 07:50

Ja det var ganske udemærket :)
Men tro nu heller ikke jeg for de store problemer med det når den står i weberen for der er godt læ :)
Ja det er surt at skulle smide 8 kg ud :(

her er jeg godt nok ikke med

JBI skrev:NB. lad for alt i verden være at anvende headbeat og andre brunkul/stenkus briketter!! det er fuld af svovl, og giver en frygtelig bismag .-p


Det virker lidt underligt for mig da det jo er danskernes klart foretrukne briket
Men vil da gerne høre hvad for nogle du ville bruge istedet da vi vist mange der bruger de forkerte briketter ?

Brødrister ? så er hele iden jo ødelagt med KEB-ON
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
Old Truckers BBQ Twitter
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf 9900 » 20. okt 2013, 15:46

Har heller ingen bi smag de få gange jeg bruger heat beads.


Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
9900
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 72
Tilmeldt: 8. nov 2009, 01:07

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf JBI » 21. okt 2013, 06:47

John.N skrev:Det virker lidt underligt for mig da det jo er danskernes klart foretrukne briket
Men vil da gerne høre hvad for nogle du ville bruge istedet da vi vist mange der bruger de forkerte briketter ?


Måske er det bare mig, men jeg kan ikke lide den lugt af svovl de afgiver.
Jeg griller altid med trækul, eller briketter af trækul da jeg syntes det dufter godt i stedet for det stenkul og brunkul det andet er lavet af.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf Kristian » 11. nov 2013, 23:24

Hej

Er det muligt at høre lidt til opskriften.?


Vh.
Kristian
Kristian
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11. nov 2013, 23:18

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf Nikki » 12. nov 2013, 18:56

Ja den der marinade kunne jeg da også godt tænke mig at få opskriften på :-)
Nikki
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 22. okt 2013, 10:06

Re: Kebab på mit nye legetøj

Indlægaf John.N » 27. nov 2013, 09:44

Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
Old Truckers BBQ Twitter
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle


Tilbage til Medlemmernes opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster

cron