Røgede Makreller

Her er du meget velkommen til at lægge en opskrift, eller blot billeder af mad lavet i smokeren, på planken eller kebabspydet

Røgede Makreller

Indlægaf Frøslev » 6. jul 2016, 15:54

Var lige ude og afprøve mit makrelgarn.
Ikke uden succes synes jeg. Der var 25 styks i.
Havde heldigvis en flamingokasse med is i, med ud på fjorden, da makreller er utroligt sarte. De skal absolut på is så hurtigt så muligt. Da de ellers lynhurtigt bliver bløde.
Så jeg lagesaltede 10 stykker af dem i 18 timer.
Tørrede dem i smokeren i to timer.
1 times røg ved 80 grader med hætten på klem.
2 timers røg ved 60 grader.
Ca. 30 minutter ved ca. 50 grader.

Og de smager bare fuldstændigt fantastisk.

Klaus

Undskylder at billederne vender lidt sjovt. Hvis man klikker på dem vender de rigtigt.
Vedhæftede filer
ET ER SØKORT AT FORSTÅ.
ET ANDET ER SKIB AT FØRE.
Brugeravatar
Frøslev
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 16. feb 2014, 14:51
Geografisk sted: Jægerspris

Re: Røgede Makreller

Indlægaf JBI » 10. jul 2016, 05:33

Det ser altså rigtig godt ud det der ::-o:
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til Opskrifter specielt til JBI-Smokeren, planker eller kebabspyd

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst