Nytårsmenu?

Fødselsdagshilnser, snik snak af diverse art og bare en hyggekrog

Nytårsmenu?

Indlægaf Lennie » 29. dec 2009, 13:14

Jeg sidder lige og overvejer lidt på vores nytårsmenu, og så tænkte jeg på. Hvad skal I andre have til nytår???? Der var måske inspiration at hente?

Her kommer den formentlig til at bestå af:

Forret: Røget gåsebryst med en eller anden form for salat + flutes.
Hovedret: Hel grillet oksemørbrad med flødekartofler + en salat.
Dessert: Chokoladevaffelskåle med nem jordbæris.

Nem Jordbæris: Frosne jordbær (250 g) puttes i foodprocessoren og der tilsættes sukker efter behag. Det kommer jo an på jordbærenes sødme. Der køres til det er næsten pulveragtigt. Mens processoren fortsat kører, tilsættes langsomt fløde (ca. 2,5 dl) indtil passende cremet konsistens er opnået.)

Ret til ændringer i menuen forbeholdes! :-H

Ha, ha. Det varede ikke længe. Mørbraden må vige pladsen for en grillet rådyrkølle, men det er nu heller ikke så tosset.
Senest rettet af Lennie 29. dec 2009, 16:17, rettet i alt 1 gang.
Hilsen
Åse
Brugeravatar
Lennie
Grillklub medlem
Grillklub medlem
 
Indlæg: 751
Tilmeldt: 12. okt 2008, 21:21
Geografisk sted: Dronninglund, Nordjylland
GNV Region: Region Nordjylland

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf Morfmir » 29. dec 2009, 13:59

Hej Åse

Det lyder som en lækker menu. Jeg skal ud lige om lidt og finde nogle krappeklør til vores nytårsmenu.
Jeg tror ikke jeg laver Lynis i år. Men det er en let og lækker opskrift jeg tit laver til dagligt. Hvis lige drengene vil have is, så er det et godt alternativ til kedelige købe is fra fryseren.
Jeg laver tit jordbærisen med makroner lige som her
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=6392
Det giver en rigtig god smag, lidt ala jordbær trifli.
Men man kan også lave af alle muglige andre bær og frugter lige som min dessert sidste nytår
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... 126&t=1316
Men en ting er sikker vi skal have hjemmelavet bearnaise som ældstelærlingen laver. Det er traditionen som er lige så fast som kransekage og boblevand.

/Thomas
Morfmir
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 29. dec 2009, 13:52

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf JBI » 29. dec 2009, 14:53

Hey Morfmir, og velkommen til :-H dejligt at se dig her.

Vi skal have friture-mad nytårsaften, og der er nedlagt veto mod jeg må tage noget grillmad med :roll:
Vi skal ud til nogle venner hvor den står på den urokkelige tradition af fondue.... det er nu heller ikke værst, men da jeg forsøgte at klemme en grillet skaldyrsforret ind i forestillingen fik jeg næsten tæv.
Dog er jeg ved at få lov til at medbringe flutes, så der eksperimenteres med koldhævede flutes pt. ala´den opskrift fra kvalimad.dk
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf Lennie » 29. dec 2009, 16:19

Uhmmm. Krabbeklør. Det er bestemt heller ikke tosset ..... og fondue, mums. Nå, godt man kun har plads til én menu på sådan en aften :lol:
Hilsen
Åse
Brugeravatar
Lennie
Grillklub medlem
Grillklub medlem
 
Indlæg: 751
Tilmeldt: 12. okt 2008, 21:21
Geografisk sted: Dronninglund, Nordjylland
GNV Region: Region Nordjylland

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf Speedi » 29. dec 2009, 17:06

Her bliver det stille og roligt, har været så "heldig" at skulle arbejde torsdag, så jeg er ikke hjemme før omkring kl. 15.
Vi bliver os og min svigermor.
Menuen er som følger:
chimichurry marineret oksefilet-bøffer
pommes fondant
flødesovs (mums)
brød

Desserten ved jeg ikke hvad skal være endnu
Mvh

Christian

Team Grillklubben og Grillbutikken - velkommen i klubben!
Husk at besøge http://www.grillbutikken.dk
Speedi
Team GB
Team GB
 
Indlæg: 799
Tilmeldt: 12. okt 2008, 12:25
Geografisk sted: Aalestrup
GNV Region: Midt- og Nordjylland

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf splash » 29. dec 2009, 17:56

Tapas og champagne til Dronningens tale

Grønlangkål, med kålpølser, hamburgerryg, kogt røget flæsk. hertil sukkerbrunede kartofler og brasede kartofler

Hovedretten er lige så klippefast som datoen!! ::-o: :lol: :lol:

Deserten kommer en af vennerne med, og vi aner ikke hvad det er endnu.

Natmaden bliver forhåbentligt en slags suppe, men dette vides heller ikke da en anden bruger herfra kommer med denne
splash
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 194
Tilmeldt: 30. okt 2008, 22:22
Geografisk sted: Løgumkloster
GNV Region: sønderjylland

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf daj72 » 29. dec 2009, 18:21

Jeg skal på arbejde til klokken 20, men skal stå for desserten. .-// Hvor det ellers står på rødt kød og bagekartofler m. tilbehør

Jeg har besluttet mig for at lave ostekage. Jeg har planlagt flødeskum med vanilie, og ellers friske frugter, kiwi, meloner osv.

Jeg synes måske det er lidt fesent... Er det et godt råd/en tvivst der kan peppe den lidt op ??
mvh
Dan Dajm
____________________
Weber Spirit E-310
2xWeber One touch Gold 57
Div. weber tænger
Weber Wok
JBI forlænger
JBI Smokegulator
Brugeravatar
daj72
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 457
Tilmeldt: 24. sep 2008, 14:14
Geografisk sted: Nordsjælland
GNV Region: Region Hovedstaden

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf aaroe » 29. dec 2009, 19:03

Har efterhånden lavet denne her et par gange: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/vi ... hp?id=4778
Den fejer benene væk under ALLE! specielt damerne ;-) - det fyld smager overdrevet godt :)

Plejer dog at servere den med hasselback kartofler.

Til forret plejer jeg at lave denne: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/vi ... hp?id=3830
aaroe
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 290
Tilmeldt: 5. jun 2009, 00:27
Geografisk sted: Århus
GNV Region: Region Midt

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf jetlar » 29. dec 2009, 21:42

Vi skal have en masse lækkerier på rachlette og i fondue 8-)
Mvh. Lars

OTG 57, JBI mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior
Brugeravatar
jetlar
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 142
Tilmeldt: 12. okt 2008, 18:38
Geografisk sted: Billund
GNV Region: Sydjylland

Re: Nytårsmenu?

Indlægaf Mor Birthe » 30. dec 2009, 07:56

Hejsa Allesammen

Vores nytårsmenu kommer til at stå på:

Forret: Spinatroulade med røget laks ::-o:
opskriften kan ses her http://www.grillklubben.dk/forum/viewto ... f=56&t=656

Hovedret: Helstegt grillet oksemørbrad, pommes frites, whisky eller bearnaisesauce samt en lækker frisk salat. ::-o:

Dessert: Rom-Rosinis med hjemmelavet chokolade eller karamelsauce. ::-o:

Klokken 24: Hjemmelavet kransekagekonfekt og et glas champagne.

Og hermed vil jeg ønske jer allesammen et Rigtig godt Nytår .-f
Med venlig hilsen fra
Mor Birthe

Stedet til at være glad er her,
tiden til at være glad er nu,
måden til at være glad er at få andre til det samme.

Billede
Brugeravatar
Mor Birthe
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 584
Tilmeldt: 25. sep 2008, 14:27
Geografisk sted: Tilst
GNV Region: Midt og sydjylland

Næste

Tilbage til Hyggekrogen(Feedback)

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 15 gæster