Mange okseculotter

Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter

Redaktør: JBI

Mange okseculotter

Indlægaf BennyHest » 11. apr 2018, 15:59

Hej i klubben

Jeg skal snart have gang i at tilberede ca. 10 økologiske okseculotter til en fest. Jeg har en Anova Culinary som jeg med stor succes har afprøvet på en enkelt steg: 54 grader i 8 timer. Efter vandbadet blev den dubbet tør, hvilede den 30 minutter inden den fik nogle bank på en grill - 2-3 minutter på top og bund. Det virkede ret fint.

Men hvordan får jeg smart lavet 10 stege? Jeg har adgang til endnu en Anova og påtænker at bruge et stort vandbad - måske en IKEA bed-roller med en Anova i hver ende. Og så ellers sætte begge på 54 grader i 8 timer, hvile og så grill.

Ville jeg kunne sous vide dagen inde, køle dem hurtigt ned? Så ville stegene jo bare ikke være varme inden de kom på grill, og de må jo endeligt ikke få for meget der.

Gode råd her?

Mvh, Benny
BennyHest
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11. apr 2018, 15:52

Tilbage til Sous Vide

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster