Kinesisk and

Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter

Redaktør: JBI

Kinesisk and

Indlægaf BjarneB » 26. nov 2014, 21:57

Har netop købt en sv-badekar hos Jan og efter en uge
med div. steaks af svine- og oksekød skal jeg prøve
med et par andebryster, stegt på kinesisk!

2 andebryster
1 ts chinese five spice
http://lmgtfy.com/?q=grillklubben+i+kina+spiser+man
lidt salt


Skindet prikkes med en gaffel og rubbes med five spice og salt
derefter pakkes brysterne i plastic og lægges i karet 1 time ved 57°

Herefter tørres de med køkkenrulle får lidt salt og peber på toppen
og efterbrunes på en gloende pande først 5 min på skinsiden og ca 30 sek.
på kødsiden. Får lov at lige i 10 min inden de skæres.
Fremskridt kommer gennem snavsede hænder
BjarneB
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 286
Tilmeldt: 4. feb 2009, 16:50
Geografisk sted: Vallensbæk Strand

Tilbage til Sous Vide

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 14 gæster