Et spørgsmål angående sous vide

Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter

Redaktør: JBI

Et spørgsmål angående sous vide

Indlægaf Frøslev » 23. maj 2017, 16:31

Hej.
Jeg snakkede forleden med en ven.
Vi kunne ikke lige greje om det vacuum plastic, der er omkring en almindelig couvette i supermarkedets køledisk er egner eller uegnet til at komme en tur i badet.
Der tænkes mest på de helbredsmæssige bivirkninger.

Klaus
ET ER SØKORT AT FORSTÅ.
ET ANDET ER SKIB AT FØRE.
Brugeravatar
Frøslev
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 27
Tilmeldt: 16. feb 2014, 14:51
Geografisk sted: Jægerspris

Re: Et spørgsmål angående sous vide

Indlægaf BjarneB » 3. jun 2017, 05:47

De kloge, og dem er der mange af, anbefaler ompakning. På den anden side, mon ikke en virksomhed, som pakker kød, anvender fødevaregodkendte emballager? Jeg er på hold 2 og smider det direkte i karret uden ompakning,
Fremskridt kommer gennem snavsede hænder
BjarneB
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 286
Tilmeldt: 4. feb 2009, 16:50
Geografisk sted: Vallensbæk Strand


Tilbage til Sous Vide

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster