Asparges kartofler på Sous Vide Supreme

Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter

Redaktør: JBI

Asparges kartofler på Sous Vide Supreme

Indlægaf mtolesen » 30. jun 2017, 13:34

Hej, hvad gjorde jeg forkert?.....

Igår fik jeg vores Sous Viede Supreme "maskine", men jeg har ikke vacum maskine, så jeg tog en håndfuld (ca 200-300 g) uskrællede helt nye asparges kartofler ned i en lynlås pose, og sænkede den ned i vandet for at fortrænge så meget luft så muligt i posen, før jeg lukkede den.

Jeg varmede derefter vandet i vandtanken op til 84 grader (som der står kartofler skal have) og smed posen med kartofler ned i vandet da det nåede 84 grader.
Posen lå have indeholdt lidt vand, for jeg måtte holde posen under vand med et stykke metal.

Efter 1,5 time, tog jeg posen med kartofler op og smagte på dem......det var ikke fantastisk, de var ikke gennemkogte, og lidt melede......hvad gør jeg galt?
mtolesen
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 30. maj 2017, 10:56

Re: Asparges kartofler på Sous Vide Supreme

Indlægaf BjarneB » 3. jul 2017, 03:19

Udkogte kalder man det, reducer tiden til 30-60 min.
Men lige med nye kartofler ville jeg vælge en mere traditionel tilberedning
Fremskridt kommer gennem snavsede hænder
BjarneB
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 286
Tilmeldt: 4. feb 2009, 16:50
Geografisk sted: Vallensbæk Strand


Tilbage til Sous Vide

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster