Saft udtræk normalt?

Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter

Redaktør: JBI

Saft udtræk normalt?

Indlægaf Fribytter » 16. nov 2017, 20:28

Hej,

jeg er relativ ny inden for sous vide, men bemærker at når jeg laver f.eks. okse-roastbeef (54C, 8 timer)så ser posen således ud (se vedhæftet billede).

Kødet havde faktisk en ok farve, og tabte næsten intet væske under skæring. Men jeg tænkte om det er normalt med så meget væske der forsvinder fra stegen?

Kødet er Bilkas/Føtex Ludvig-serie, og havde en super smag og mørhed (uden at være "mos").

Er der noget i ville have gjort anderledes?

PFT
Vedhæftede filer
Fribytter
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 16. nov 2017, 20:19

Re: Saft udtræk normalt?

Indlægaf BjarneB » 24. dec 2017, 08:57

Det ser helt normalt ud
Fremskridt kommer gennem snavsede hænder
BjarneB
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 287
Tilmeldt: 4. feb 2009, 16:50
Geografisk sted: Vallensbæk Strand

Re: Saft udtræk normalt?

Indlægaf Frøslev » 5. jan 2018, 07:47

Hvis du salter inden du kommer dyret i posen, kan det måske trække noget saft ud.
Men synes egentlig ikke det ser voldsomt ud det der.

Klaus
ET ER SØKORT AT FORSTÅ.
ET ANDET ER SKIB AT FØRE.
Brugeravatar
Frøslev
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 16. feb 2014, 14:51
Geografisk sted: Jægerspris


Tilbage til Sous Vide

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: FaceBook [Linkcheck] og 9 gæster