Vacuumpak dit kød

Redaktør: JBI

Vacuumpak dit kød

Indlægaf JBI » 17. nov 2008, 18:52

EDIT:
Vacuumpakkeren er desværre udsolgt pt. men en ny sending er på vej og forventes at være i shoppen sidst i januar.
Shoppen finder du i linket til venstre, eller klikker her http://www.grillbutikken.dk



Billede

eller en kølig flaske Asti.. (ved ikke hvad man skal bruge den til, men det kan lade sig gøre i en alm. frysepose fra fakta):

Billede

Og det bedste... steak og andet kød til sous vide (eller bare fryseren så det ikke fylder, og man let kan se hvad man har liggende):

Billede
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf Lennie » 17. nov 2008, 21:50

Når du en gang er klar med dem, så er jeg bestemt klar på sådan en tingest. Det er da kanon at kunne vacuumpakke sine frostvarer, for slet ikke at snakke om det med sou .....(et eller andet), det skal da helt klart også prøves.
Uha, det begynder altså at være et farligt sted at komme :shock: Især når man ikke kan nære sig. Men hvad, så bliver man da ikke pukkelrygget af at slæbe på tegnebogen ;)
Hilsen
Åse
Brugeravatar
Lennie
Grillklub medlem
Grillklub medlem
 
Indlæg: 751
Tilmeldt: 12. okt 2008, 21:21
Geografisk sted: Dronninglund, Nordjylland
GNV Region: Region Nordjylland

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf Mor Birthe » 18. nov 2008, 06:46

Hej Jan

Sådan en må du godt skrive Ronaldowitch og mig op til :D
Med venlig hilsen fra
Mor Birthe

Stedet til at være glad er her,
tiden til at være glad er nu,
måden til at være glad er at få andre til det samme.

Billede
Brugeravatar
Mor Birthe
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 584
Tilmeldt: 25. sep 2008, 14:27
Geografisk sted: Tilst
GNV Region: Midt og sydjylland

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf topgun » 18. nov 2008, 08:00

Den er jeg med på.
topgun
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 197
Tilmeldt: 12. okt 2008, 21:07
Geografisk sted: Stakroge (Herning)
GNV Region: GNV Region Midt

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf helgesen » 18. nov 2008, 08:08

Hej JBI

Jeg har jo set maskinen rent fysisk, ser rigtig god ud. Du kan regne med at jeg aftager 1 stk. når de er klar til levering.
Mvh.
Helge
Rigtige mænd griller hele året
helgesen
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 75
Tilmeldt: 5. nov 2008, 08:40
Geografisk sted: Favrskov
GNV Region: Region Midt

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf kolmorgen » 18. nov 2008, 21:26

jeg er også klar på sådan en du skriver bare når du har den så får jeg chafutten till at hente den. :D
Brugeravatar
kolmorgen
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 425
Tilmeldt: 25. okt 2008, 15:07
Geografisk sted: vadum

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf kreissl » 22. nov 2008, 00:50

Jeg kunne da helt klart også godt tænke mig at få fingrene i sådan en fætter. Ikke så meget til at lave tomrumstilberedning, men fordi jeg synes der mangler sådan en i køkkenet :-)
Vores fryser vil blive noget mere overskuelig, hvis det bliver pakket på den måde
________________
OTG57
Q200
Go-Anywhere
Smokey-Joe
Brugeravatar
kreissl
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 55
Tilmeldt: 12. okt 2008, 15:45

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf resten » 26. nov 2008, 09:58

Hejsa

Hvornår kan man få den levereret hvis man bestiller en ?

Mvh resten
resten
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 26. nov 2008, 09:54

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf JBI » 26. nov 2008, 13:13

resten skrev:Hejsa

Hvornår kan man få den levereret hvis man bestiller en ?

Mvh resten


Hej.
De kan ikke bestilles endnu, men jeg forventer alt er på plads i starten af næste uge.
Der har været lidt med andre stik og småting der lige skal på plads.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Vacuumpak dit kød

Indlægaf ggf » 18. dec 2008, 21:59

Hej
Jeg fandt dette link om sous vide
http://gl.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2000020/kap6.asp
Meget god info
Mit spørgsmål : Hvordan måler man centrumtemperaturen i stegen/kødet, når man ikke må lave hul i posen ??
Med Venlig Hilsen
Jacob
Brugeravatar
ggf
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 33
Tilmeldt: 13. okt 2008, 15:59
Geografisk sted: 3200 Helsinge
GNV Region: hovedstaden

Næste

Tilbage til Vacuum-pakkere

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster