Raskeskab

Her kan du stille spørgsmål om alskens bagværk

Redaktør: JBI

Raskeskab

Indlægaf Hem » 8. mar 2011, 20:20

Dette spørgsmål er nok mest til Fred, men måske i andre ved det ;)

Raskeskab.... Jeg så i din opskrift på snegle af bløddej at du havde dem til at stå i raskeskab.. Har du et rigtigt raskeskab eller hvad gør du??

Jeg har prøvet med kogende vand hældt i bradepanden og det der skulle hæve inde i ovnen, det er fint nok men når jeg så tager det ud for at varme ovnen op falder det sammen.. What to do??

Mvh Hem
Hem
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: 4. feb 2011, 20:53
Geografisk sted: Rønde Djursland

Re: Raskeskab

Indlægaf Tibbil » 8. mar 2011, 21:27

Han kommer ikke her så tit, du kan få fat i ham på fredstone@email.dk
Opinions are like assholes...everyone has one
Tibbil
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 162
Tilmeldt: 19. okt 2010, 15:28

Re: Raskeskab

Indlægaf JBI » 9. mar 2011, 08:47

Hem skrev:når jeg så tager det ud for at varme ovnen op falder det sammen.. What to do??
Mvh Hem


Du har enten for megen varme eller/og for høj luftfugtighed.
Jeg har tidligere eksperimenter lidt med raskeskabe, og når der kom for meget damp resulterede det netop i det du oplever.
Du skal ramme 35-38 grader, og en luftfugtighed på 90-95%
Man kan mange steder købe et såkaldt hygrometer der kan måle luftfugtigheden.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til Spørg bageren

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster

cron