Markroner

Her kan du stille spørgsmål om alskens bagværk

Redaktør: JBI

Markroner

Indlægaf Hem » 19. jun 2011, 20:20

Hej Bagere ;)

Er der ikke en der kan hjælpe mig med opskriften på markroner? Jeg vil gerne bage nogle store markroner til Sarah Bernard kager, men har set på rigtig mange opskrifter men de er vidt forskellige så er der en der har en der kan anbefales vil jeg bllive rigtig glad ;)

// Hem
Hem
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: 4. feb 2011, 20:53
Geografisk sted: Rønde Djursland

Re: Markroner

Indlægaf poulw » 27. jun 2011, 01:19

Her er opskriften på Freds makroner.
Jeg har ikke selv prøvet den, men Freds opskrifter plejer at være gode.

Hvis du ikke kan få Bitter Brun, kan du bruge kransemarcipan.

250 g. Bitter Brun
750 g. sukker
180 g. æggehvider (2-3 hvider)
25 g. risbagemel eller alm. mel.
Og evt. en knivspids hjortetakssalt - kan godt undlades, men er med til, at give en meget sprød makron.

Bland/ælt Bitter Brun og sukker til en homogen masse, tilsæt derefter æggehviderne lidt ad gangen, tilsidst tilsættes mel og evt. hj. salt.
Sprøjt små klatter på størrelse med en 5'er ud på et stykke bagepapir med en sprøjtepose.
Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min. (lidt afhængig af ovn)

NB. Makronmasse må helst ikke røres for meget, da den derved kan "koge" i afbagningen.

Mvh
Poul
poulw
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 10. jun 2011, 05:26

Re: Markroner

Indlægaf 160251 » 23. okt 2011, 22:06

I de gode gamle dage hed massen BITTER BRUN men har skiftet navn til BITTER 00 jeg købte et kilo i METRO i Kolding for 107 kr. + moms, kan man ikke handle hos Metro så er der kun tilbage at smutte ind til bageren.
160251
Prøvemedlem
Prøvemedlem
 
Indlæg: 6
Tilmeldt: 23. okt 2011, 17:08
Geografisk sted: Jelling
GNV Region: Syd Danmark


Tilbage til Spørg bageren

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster

cron