Hjælp til en god Dej til Empanadas. (Indbagt Kød)

Her kan du stille spørgsmål om alskens bagværk

Redaktør: JBI

Hjælp til en god Dej til Empanadas. (Indbagt Kød)

Indlægaf pepr » 15. apr 2013, 23:29

Har forsøgt mig med købe-Pizza-dej, men den er for skrøbelig,
søger derfor ideer til en dej som smager godt, har et godt bid og holder uden at revne.
En dej som kan holdes tynd, men holdbar, skal bages i Ovn.
pepr
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 23. nov 2012, 02:14

Re: Hjælp til en god Dej til Empanadas. (Indbagt Kød)

Indlægaf Corbieres » 16. apr 2013, 07:05

Hej

Har flere gange brugt denne opskrift, godt nok som pirogger, de smager rigtig godt også selvom de har været frosset ned.

Pirogger
20 stk.

Ingredienser:
50 gr. Gær
5 dl. Lunkent vand
2 tsk. salt
2 spsk. Olivenolie
500 gr. Hvedemel
240 gr. Durummel

Gæren opløses i det lunkne vand og saltet og olivenolien tilsættes.

De 2 slags mel blandes og tilsættes de våde ingredienser og røres ca. 10 min. Til en glat og smidig dej.

Dejes skal nu hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.

Dejen rulles tyndt ud og der stikkes cirkler på ca. 20 cm. I diameter ud.

Der lægges fyld på den ene halvdel af cirklen og den anden halvdel foldes herefter indover og kanten trykkes med en gaffel.

De fyldte pirogger flyttes til en bageplade med bagepapir og pensles med ægge strygelse.

Bages ca. 25 min. I en 200° varm ovn.

Mvh

Corbieres
Corbieres
Klubmedlem på prøve
Klubmedlem på prøve
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 9. feb 2009, 07:54


Tilbage til Spørg bageren

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster

cron