Hvordan er det nu... Kebabspyddet.

spækbræt, røgeplanker, kebabspyd mv.

Redaktør: JBI

Hvordan er det nu... Kebabspyddet.

Indlægaf Fotowig » 16. sep 2010, 19:47

Med dette indlæg starter Grillklubben en ny service for brugerne.
Hvis der noget du er i tvivl om, og vi kan løse det med en billedserie og et par ord, så tøv ikke. Skriv hvad du går og tumler med, så vil vi prøve på at komme med en forklaring.

Der har været et par forespørgsler på hvordan det nu lige er med den ring der følger med kebabspyddet.
Jo det er simpelthen en "hold-kullene-næsten-væk-fra-træet-ring".

_MG_6310w.jpg


Man placerer ringen i midten af kulristen med kullene/briketterne udenom. Hermed undgår man for meget direkte varme på spyddets træbase.
Det viste spyd har været brugt til langtidsstegning 7 - 8 gange, så det virker.
Kullene tændes med 4 - 5 fire up tændblokke, jævnt fordelt.

_MG_6311w.jpg


Spyddet stilles på grillristen. Det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad man kan bruge spyddet til. Kebab, lammekølle, kylling, for bare at nævne nogen.
Med kullene fra Grillbutikken opnås nemt en temperatur på ca. 120 grader, med næsten lukkede spjæld i siderne og topspjældet ca. på halv.

God fornøjelse og velbekomme.

_MG_6312w.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
Stor hilsen
Fotowig
---------
Jo bedre man bliver til at grille, jo værre går det når det går galt! (Jeg er åbenbart ved at være RET god) :-)
Brugeravatar
Fotowig
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 602
Tilmeldt: 6. nov 2008, 20:53
Geografisk sted: 4653 Karise
GNV Region: Sjælland

Tilbage til Andre sager...

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst