Pølsestopper

Redaktør: Administrator

Re: Pølsestopper

Indlægaf Dark Horse » 13. apr 2012, 13:41

Husk på at 10 kg kød nemt bliver til 18-22 kg pølser, afhængig af hvor meget og hvad du bruger som tilslag. personligt bruger jeg en del grønt, så den færdige pølse har min. 20% grønt. Så ligger den meget lettere i maven.

For mig passer en forende (ca 10 kg) og et par kg. hakket okse meget godt til en dagsproduktion.

Tommelfingerregler for tarmlængder:
Lammetarme til HotDog / wienere cal. 22/24 mm. - ca. 3,5 m./kg.
Svinetarme til grillpølser cal. 27/29 mm. - ca. 2 - 2,25 m./kg.
Svinetarme til medister cal. 35/38 mm. - ca. 1- 1,25 m./kg.

OffTopic: Forresten har de lavet vejchikaner gennem hovedgaden i Tarm. Så nu kalder de den tarmslyng :-D

MVH
Jan - der er blevet helt sulten af detteher :-)
Verdens hurtigste og største amatørraket er bygget af danske amatører http://www.raketvenner.dk
Vi slog 5 verdensrekorder da den blev prøveopsendt i 2011
Dark Horse
Prøvemedlem
Prøvemedlem
 
Indlæg: 8
Tilmeldt: 6. apr 2012, 09:35
Geografisk sted: Strøby, Stevns

Foregående

Tilbage til Region Hovedstaden

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron