Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Spørgsmål til produkter og selve grillbutikken.dk skal stilles her! Kig ind og få inspiration til nye måder at grille på med produkter fra JBI.

Redaktør: JBI

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf JBI » 8. jun 2015, 16:35

Broberg-Laursen skrev:Hej Helle.

Syntes HELT klart du skal prøve noget enzym!!

Min kone og jeg, er blevet "hooked" vi bager IKKE mere uden. Der er en kæmpe forskel..

vh.

Andreas


Har du prøvet det i pizzadej? Det gør ikke den store forskel i opbagningen, men dejen bliver bare SÅ nem at trykke ud til en flad cirkel :-))
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf scb » 12. sep 2016, 09:41

Hej

Er der en, der kan oplyse mig om, hvor meget 1 teskefuld bageenzym vejer?? Har desværre ikke en vægt, der kan veje så præcist.

vh Sara
scb
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 12. sep 2016, 09:37

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf JBI » 13. sep 2016, 12:41

Hej Sara.

Har lige tjekket, og en tsk. med pæn top er ca. 10 gram.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf scb » 13. sep 2016, 13:07

Perfekt. Tak for svar.
scb
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 12. sep 2016, 09:37

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf bskaarup » 13. sep 2016, 13:48

scb skrev:Har desværre ikke en vægt, der kan veje så præcist.
Får du et lignende problem en anden gang så vej en deciliter og divider med 20 (da en teske er 5 ml). En spsk er 15 ml så dem går der 6,6 af på en dl.
bskaarup
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 21. jul 2015, 09:30

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf opskriftsbog.dk » 21. sep 2016, 11:15

(hvor sletter man et indlæg?)
opskriftsbog.dk
Prøvemedlem
Prøvemedlem
 
Indlæg: 7
Tilmeldt: 7. sep 2016, 09:40

Foregående

Tilbage til Grillbutikken.dk

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 24 gæster