Bageresultater med bage-enzymer; kan købes nu

Spørgsmål til produkter og selve grillbutikken.dk skal stilles her! Kig ind og få inspiration til nye måder at grille på med produkter fra JBI.

Redaktør: JBI

Bageresultater med bage-enzymer; kan købes nu

Indlægaf JBI » 18. sep 2013, 18:10

I dette indlæg kommer der resultater fra alle dem der har været så venlige at deltage i grillbutikkens store bage-enzym test.
Hver enkelt har modtaget en pakke GB-enzym booster, og nu skal vi snart se og læse om resultaterne :-))

Her har vi bagt 2 brød der er lavet og afvejet 100% ens. Den eneste forskel er der er enzymer i brødet til venstre:



Samme brød, hvor man tydeligt kan se brødet med enzymer er 15-20% større end det almindelige, og det er dejlig luftig og let.



Der er ingen tvivl om dette er hemmeligheden bag det lækre luftige brød man køber i dyre domme hos bageren, men lad os nu se hvad de 12 andre testbagere har at sige om dette "vidundermiddel"
En ting i (testbagere) også vil lægge mærke til, er dejen er helt anderledes at virke op/arbejde med. Den er utrolig let at forme og... ja der er altså forskel men lad os nu vente på de andre resultater.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3829
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf JBI » 18. sep 2013, 18:31

hmm... kan se på facebook der er flere der ikke har modtaget pakken.
Alle pakkerne er sendt i går, og jeg kunne da godt tænke mig at høre om der overhovedet er nogen der har modtaget noget?
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3829
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf nicolajs » 18. sep 2013, 18:45

Ikke modtaget herfra
nicolajs
Team
Team
 
Indlæg: 182
Tilmeldt: 6. jun 2010, 13:45
GNV Region: Hovedstaden

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf smoker » 18. sep 2013, 19:06

ingen post fra JBI i dag :-(
god mad tager tid, rigtig god mad tager lang tid
har kul fra grilbutikken på lager
smoker
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 144
Tilmeldt: 25. aug 2012, 18:53
Geografisk sted: thisted

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf JBI » 18. sep 2013, 19:26

trist som det går for det danske postvæsen :|
lad os give dem en chance til i morgen.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3829
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf goltermann » 18. sep 2013, 20:29

Jeg har heller ikke modtaget nogen pakke
goltermann
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 8. nov 2008, 19:19

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf Sobyschwartz » 19. sep 2013, 07:59

Jeg var forbi Grillbutikken i går og hente en bagestål plade, og ved samme lejlighed fik jeg en go snak omkring bageenzymer. Fik også lov at se og mærke på de to brød JBI har taget billeder af øverst. Der var tydelig forskel!! Fik også en pakke enzymer med hjem, så skyndte mig at lave 2 helt ens deje til grov-håndværkere. Ja den ene med det nye vidundermiddel selvfølgelig ;) I køleskabet med dem og her til morgen stod den så på bagning.

Resultatet ses her:






Billederne taler jo næsten for sig selv, men den helt store åbenbaring kom faktisk ved prøvesmagningen!! Hvor den "normale" model føles en anelse sej i skorpen var den nye model markant mere sprød. Faktisk som dem fra bageren :shock:

Jeg er imponeret og kan kun give det min absolut varmeste anbefaling.
Sobyschwartz
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: 4. jan 2013, 21:34

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf JBI » 19. sep 2013, 13:38

Flot rundstykke :-))

Vi vil prøve at bage enzym burgerboller til sous vide burgere i dag.
Jeg er blevet fortalt resultaterne skulle blive endnu bedre hvis man bager på hulplader, så det er samtidig med stor fornøjelse at kunne oplyse man nu kan få en hulplade fremstillet på mål i grillbutikken. http://grillbutikken.dk/tilbehor-til-gr ... almal.html

Gad vide om alle pakkerne med bage enzymer efterhånden er kommet frem?
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3829
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf smoker » 19. sep 2013, 14:13

her er der kommet post og røremaskinen kører på fuld knald, glæder mig til resultatet
god mad tager tid, rigtig god mad tager lang tid
har kul fra grilbutikken på lager
smoker
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 144
Tilmeldt: 25. aug 2012, 18:53
Geografisk sted: thisted

Re: Bageresultater med bage-enzymer

Indlægaf John.N » 19. sep 2013, 15:46

Jeg har også modtaget idag kan jeg se :) så går igang med lidt bag imorgen
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Næste

Tilbage til Grillbutikken.dk

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster