Pizza i stenovn

Spørgsmål til produkter og selve grillbutikken.dk skal stilles her! Kig ind og få inspiration til nye måder at grille på med produkter fra JBI.

Redaktør: JBI

Re: Pizza i stenovn

Indlægaf Frøslev » 7. apr 2016, 08:06

TAK for en fyldestgørende fremgangsmåde. Den vil jeg prøve at følge. Med hensyn til melet, er der så nogle tal man kan gå efter i forhold til indhold af gluten og protein?
Klaus
ET ER SØKORT AT FORSTÅ.
ET ANDET ER SKIB AT FØRE.
Brugeravatar
Frøslev
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 16. feb 2014, 14:51
Geografisk sted: Jægerspris

Re: Pizza i stenovn

Indlægaf JBI » 10. apr 2016, 06:19

Til pizzadej må det gerne være en stærk mel, altså en mel med højt proteinindhold. Italiensk hvede der har fået masser af sol plejer at være rigtig godt! Jeg er i øvrigt blevet rigtig glad for Manitoba mel.. men det skal være den rigtige manitoba og ikke dem hvor de skriver manitoba på en mel der er valset i Danmark eller Sverige.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Foregående

Tilbage til Grillbutikken.dk

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster