Bøg savsmuld

Alskens slags pølser samt røgede sager.

Redaktør: JBI

Bøg savsmuld

Indlægaf Tibbil » 12. feb 2011, 15:11

Årets brændeweekend starte i dag og vi hade være så heldig at få 20m3 bøg.
Jeg ved ikke om det kan bruges til at ryge med, men der er jo komme en masse savsmuld og hvis der er en der kan bruge nået af det så er han/hun velkommen til og komme og hente løs eller ryger det bare på lossepladsen.
Opinions are like assholes...everyone has one
Tibbil
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 162
Tilmeldt: 19. okt 2010, 15:28

Re: Bøg savsmuld

Indlægaf Brian Olsen » 12. feb 2011, 16:22

Nu bruger I sikkert en kædesav, med en smurt kæde. Jeg er ikke sikker på at evt. rester af olie er et hit i.f.m. madlavning.
Brian Olsen
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 32
Tilmeldt: 6. jun 2009, 13:57

Re: Bøg savsmuld

Indlægaf Degn » 12. feb 2011, 16:58

Jeg er heller ikke sikker på at smuld fra kædesaven er så godt.

Min far har makket med selv at lave røge-smuld for år tilbage, jeg kan spørge ham i morgen om hvordan man gør.

/Degn
Degn
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 401
Tilmeldt: 14. dec 2009, 11:39
Geografisk sted: Århus C

Re: Bøg savsmuld

Indlægaf fatti » 13. feb 2011, 11:49

Så kan jeg suplerer...DET DUR IKKE..... ::-o:
Jeg prøvede for en del år siden, det var et par kyllinger der skulle have en gang røg,
umidlbart kan man ikke fornemme kædeolien i smuldet,det skal jo også tørres.
Men efter røgningen,for hunne da, kødet var helt ødelagt.
Det skal så lige tilføjes at det var den gammeldags kædeolie, idag bruger man jo raps baseret olie
men der er vist puttet andre gode ting i for at det klæber bedre til kæden. :shock:
mvh
Benny
Demokrati- er når 2 ulve og et får stemmer om aftensmaden.]
Brugeravatar
fatti
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 537
Tilmeldt: 13. jul 2010, 17:14
Geografisk sted: 8362 HØRNING

Re: Bøg savsmuld

Indlægaf Tibbil » 13. feb 2011, 12:30

ja slut med det , det ryger bare på lossepladsen
Opinions are like assholes...everyone has one
Tibbil
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 162
Tilmeldt: 19. okt 2010, 15:28


Tilbage til Røg og pølsevarer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster