Fik røget godt 10 kg. kød i min JBI-smoker i februar

Alskens slags pølser samt røgede sager.

Redaktør: JBI

Fik røget godt 10 kg. kød i min JBI-smoker i februar

Indlægaf PLArnbjerg » 20. apr 2011, 14:49

Jeg er nu glad for hjemmerøgede varer og købte derfor en hel skinke i Bilka på godt 10 kg., som jeg parterede til en hel skinke, skinkeklump mm. Desuden røg jeg mørbradhoveder og 2 stk. ribensteg u. ben til bacon...Det hele blev kold-røget over 2 døgn. Lagen var ca. den samme som jeg brugte til 'Hel rå skinke røget i JBI-smoker på rotis' som kan ses andet steds på denne side.

Billede 183 - 30%.jpg


Billede 212 - 30%.jpg


Billede 217- 30%.jpg


Billede 204 - 30%.jpg


Billede 221 - 30%.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
Senest rettet af PLArnbjerg 20. apr 2011, 15:09, rettet i alt 1 gang.
Egen grillmad er nu det bedste.
Koldhævet brød med skorpe - bagt på surdej og sten er en herlig spise.
Saltet (tør og lage), røget, tørret kød af enhver art smager laaaaaaaangt bedre end det, som man kan købe sig til indenfor en normal husholdning...
Brugeravatar
PLArnbjerg
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 57
Tilmeldt: 25. sep 2010, 18:37
Geografisk sted: Tilst
GNV Region: Region Midt

Re: Fik røget godt 10 kg. kød i min JBI-smoker i februar

Indlægaf PLArnbjerg » 20. apr 2011, 14:51

Før jul røgede jeg en and, som senere blev tilberedt i Römer Töpf - det giver virkelig en saftig and og kødet er så lækkert i salat, tærte mm.
DSC05855 - 30%.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
Egen grillmad er nu det bedste.
Koldhævet brød med skorpe - bagt på surdej og sten er en herlig spise.
Saltet (tør og lage), røget, tørret kød af enhver art smager laaaaaaaangt bedre end det, som man kan købe sig til indenfor en normal husholdning...
Brugeravatar
PLArnbjerg
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 57
Tilmeldt: 25. sep 2010, 18:37
Geografisk sted: Tilst
GNV Region: Region Midt

Re: Fik røget godt 10 kg. kød i min JBI-smoker i februar

Indlægaf topgun » 20. apr 2011, 15:38

Smukt. Hvor har du købt de poser af fluenet eller hvad de er lavet af ?
topgun
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 197
Tilmeldt: 12. okt 2008, 21:07
Geografisk sted: Stakroge (Herning)
GNV Region: GNV Region Midt

Re: Fik røget godt 10 kg. kød i min JBI-smoker i februar

Indlægaf PLArnbjerg » 20. apr 2011, 21:29

Hej topgun
topgun skrev:Smukt. Hvor har du købt de poser af fluenet eller hvad de er lavet af ?


Poserne er vist nok købt i netto - ca. 5-6 forskellige stykker i en pakke. Det har været én af deres spot-varer. Det er poser man bla. kan bruge til at vaske bh og andre ting i, som griber fast i andre ting eller kan ødelægge vaskemaskinen. De fungerer perfekt, fordi der er lynlås i, så kan man bare føre krogen ud igennem dér. Jeg bruger dem kun til madvarer...!!!

Et alternativ kunne være tyld - det man bruger til at pakke ris ind i til bryllupper...
mvh.
Egen grillmad er nu det bedste.
Koldhævet brød med skorpe - bagt på surdej og sten er en herlig spise.
Saltet (tør og lage), røget, tørret kød af enhver art smager laaaaaaaangt bedre end det, som man kan købe sig til indenfor en normal husholdning...
Brugeravatar
PLArnbjerg
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 57
Tilmeldt: 25. sep 2010, 18:37
Geografisk sted: Tilst
GNV Region: Region Midt


Tilbage til Røg og pølsevarer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster