hjælp til optimering af kødhakker

Alskens slags pølser samt røgede sager.

Redaktør: JBI

hjælp til optimering af kødhakker

Indlægaf hils » 29. okt 2011, 19:56

Kødhakker nr 10 passende til mastermixser og assistent køkkenmaskiner.
her kan du købe ekstra hulskiver med forskellig hulstørelser

http://hjem.dk/bolig/koekken/koekkenmas ... -6190.aspx

Alle ved at en kødhakker kniv skal være skarp og og hulskiven skal være planslebet,således at kniv og hulplader gnidder tæt imod hianden, når den arbejdern.

Alt dette har jeg gjort,- men kødet blev stadig mast igennem hulpladen uden at blive skåret fri.
Dette skyldes: Bagsiden af kniven ikke lægger tæt an imod anlægsfladen på spindelen.
Den skal også sidde vinkelret, i forhold til hulskiven.

Dette kan klares ved at få spindelen afdrejet, på kniv anlægsfladen, i en drejebænk.
I kender sikkert en maskinarbejder, der har adgang til sådan i kal.

Siden jeg har fået det lavet, hakker den virkeligt professionelt :-H uden hensyn til lidt sener i
kødet osv.

prøv dette!!!!! en ny kødhakker koster jo 800 kr, hvem vil ikke spare det ::-P:
hils
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 110
Tilmeldt: 26. jan 2011, 21:14
Geografisk sted: Godthåb 9230
GNV Region: nord

Tilbage til Røg og pølsevarer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst