Røgning tid eller mængde?

Alskens slags pølser samt røgede sager.

Redaktør: JBI

Røgning tid eller mængde?

Indlægaf bomholdt » 25. okt 2015, 05:26

Hej,

Jeg er ny ud i røgning og har et spørgsmål til røgetiden :P

Når jeg læser opskrifter osv. så står der hvor længe noget skal røges. Det kan fx. være en koldrøget bacon som skal have 32 timers røg over nogle dage.

Men er det tiden kødproduktet bliver udsat for røg der er afgørende, eller mængden af smuld den bliver røget med? Altså kan man f.eks. sige, at den skal røges med 1 kilo bøge smuld, så er det lige gyldigt om der er over 2 eller 3 røgninger?

Jeg tænkte bare at det må være nemmere at forfine sin røgning, hvis det er mængden af smuld man ændrer på i stedet for tiden - Eller er det noget vrøvl?
:oops:

/Bomholdt

p.s. Fedt forum i har her! .-)
bomholdt
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 25. okt 2015, 05:18

Re: Røgning tid eller mængde?

Indlægaf JBI » 26. okt 2015, 05:56

Hej.

Det er tiden som kødet bliver udsat for! det er ikke muligt at sige et givent stykke kød skal have f.eks 2 kg. røgsmuld, for der er jo meget forskel på røgeovne :-))
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til Røg og pølsevarer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster

cron