Hjælp til optænding i smoker.

Se og læs om brugen af Smokeren når du f.eks. laver mad i flere etager

Redaktør: JBI

Re: Hjælp til optænding i smoker.

Indlægaf JBI » 5. jun 2012, 12:30

Jep.. Greenwood briketter er rigtig gode!! Co2 neutral, og fremstillet af ren træ som dufter af frisk bål når de brænder/gløder.
Superbest har dem også ofre på tilbud hvis du ikke lige kommer forbi grillbutikken.

Som Fotowig vil jeg også fraråde heat beads da de er fremstillet af brunkul som stinker fælt når det antændes.. ikke noget jeg vil have min mad lavet over.
Kokosbriketter kender jeg ikke rigtig men har hørt de skulle være ok.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hjælp til optænding i smoker.

Indlægaf Bach78 » 6. jun 2012, 14:35

Nu har jeg prøvet lidt forskellige opstillinger igen det er blevet lidt bedre med at sænke temperaturen den ligger på omkring 140 grader i låget og top og bundspjæld er næsten lukket .
Jeg har opdaget at smokeren gaber meget lidt i den side kan det påvirke varmen ?
Bach78
Klubmedlem på prøve
Klubmedlem på prøve
 
Indlæg: 11
Tilmeldt: 18. feb 2012, 19:09

Foregående

Tilbage til JBI-Smokere

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster