The Bacon Bomb (eller svin-i-svin-i-svin?)

Se og læs om brugen af Smokeren når du f.eks. laver mad i flere etager

Redaktør: JBI

The Bacon Bomb (eller svin-i-svin-i-svin?)

Indlægaf LasseT » 23. mar 2014, 19:30

Hej! Så er det ved at være sæson igen (ja ja... Jeg ved I andre har grillet hele vinteren, men jeg har ikke været helt opsat på at trodse elementerne).

Nå, men jeg regner med at hoppe ud i en bacon bombe inden længe. Jeg så tilfældigt opskriften på nettet - og tænkte at sammen med gode venner og et par kolde øl, så kan det da umuligt slå fejl.

http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explosion/

Mit store spørgsmål er så... "italian sauage" er det bare et andet ord for hakket svinekød, eller er det en decideret pølsefars? Har andre erfaringer med noget lignende? Planen var at smide den i JBI smokeren på midterste rist i et par timer. :-H

Lasse
LasseT
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 3. aug 2013, 10:55
Geografisk sted: Søndersø

Re: The Bacon Bomb (eller svin-i-svin-i-svin?)

Indlægaf BjarneB » 23. mar 2014, 20:02

Det er en fars krydret med forskellige krydderurter.
Fremskridt kommer gennem snavsede hænder
BjarneB
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 287
Tilmeldt: 4. feb 2009, 16:50
Geografisk sted: Vallensbæk Strand


Tilbage til JBI-Smokere

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster