Bakke til kullene?

Se og læs om brugen af Smokeren når du f.eks. laver mad i flere etager

Redaktør: JBI

Bakke til kullene?

Indlægaf Bagge » 6. apr 2014, 16:23

Hej allesammen,

Nu er vi kommet til anden sæson med smokeren, havde lidt håbet smoke-regulatoren var blevet produceret igen men ser ikke ud til at jeg er så heldig.

Det er nemlig den bedste og nemmeste oplevelse jeg har haft med at holde temperaturen på de 100 grader.

En anden metode der er blevet nævnt er en form til at holde kullene i, hvor stor skal denne form være? De alu-forme jeg har kan lige stå mellem de grillholdere der fulgte med Weberen, er De store nok eller skal en større del af kulristen dækkes?

Alternativt havde jeg tænkt på at investere i en Outdoor Chef gasgrill for nemmere at styre det, smokeren skulle så vidt jeg husker kunne passe på en af deres modeller?

På forhånd tak.
Bagge
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: 29. jul 2012, 10:18

Tilbage til JBI-Smokere

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster

cron