Roteret Rapand

Se og læs om brugen af Smokeren når du f.eks. laver mad i flere etager

Redaktør: JBI

Roteret Rapand

Indlægaf lui » 10. dec 2014, 22:23

Hej Alle Grillere
Jeg skal lave en and på grillen i weekenden. Jeg regner med at den skal på spyd i min JBI forlængeren. Jeg har en rimelig fornæmelse af hvordan jeg vil lave den og hvor længe den skal have, men derfor vil jeg nu lige høre her om i har nogle fif eller DOS and DONTS, så det kommer til at spille maks. Jeg regner med det skal være traditionel and med hvide og brune kartofler, samt en rødkålssalat til.
Så kom frisk med bud.
På forhånd tak
Lui
lui
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: 26. dec 2010, 13:39

Re: Roteret Rapand

Indlægaf JBI » 12. dec 2014, 08:05

Hej Lui.

Det bedste tip jeg lige kan komme på er du skal bruge så neutrale kul/briketter som muligt.
Især hvis du vil bruge væden i drypbakken til sovs, for ellers kan den få en noget bitter røgsmag.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til JBI-Smokere

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster