Montering af dancook smoker

Se og læs om brugen af Smokeren når du f.eks. laver mad i flere etager

Redaktør: JBI

Montering af dancook smoker

Indlægaf balderk » 6. jul 2015, 19:33

Jeg har købt en Dancook smoker og undrer mig lidt over slidserne i bunden.

De gør at smokeren ikke slutter tæt og danner samtidigt en række skarpe kanter.

Skulle de have været bukket om, eller skulle de have været skåret væk, eller..?

Jeg har ikke kunnet finde noget om dem online, og billederne jeg har kunnet finde viser dem ikke.
Vedhæftede filer
balderk
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 6. jul 2015, 17:50

Re: Montering af dancook smoker

Indlægaf JBI » 7. jul 2015, 07:51

Hej.

Den er lige som den skal være..
Hvis vi falser hele kanten ind, sidder den ikke fast som den gør i en Weber pga. Dancook har en meget flad vinkel i toppen.
At lave den med slisser hele vejen har vist sig at være den bedste måde hvor den støtter bedst, og der kommer ikke nævneværdig varme ud når den er trykket i bund.

God fornøjelse :-))
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til JBI-Smokere

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron