Projekt Bacon

Redaktør: marlene

Re: Projekt Bacon

Indlægaf slagter31 » 1. maj 2012, 19:53

Det ser dælme lækkert ud!! Flot!!!!!!!!!!!
slagter31
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 17
Tilmeldt: 6. mar 2012, 14:04

Re: Projekt Bacon

Indlægaf skuffen » 27. maj 2012, 14:45

slagter31 skrev:Det ser dælme lækkert ud!! Flot!!!!!!!!!!!


Jeg takker.

Mht. resultatet er vi meget tilfredse med røgmængden, men generelt mente folk at det var en anelse for salt. Det tør- og lagesaltede var meget tæt på at være lige salt.

Hvad er den bedste fremgangsmåde hvis det skal være mindre salt næste gange?

3 Døgns saltning men med længere udvanding?
2 Døgns saltning med samme udvanding (1 time).

Jeg hælder mest til at prøve den anden mulighed, men vil gerne have input.
skuffen
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 77
Tilmeldt: 28. mar 2012, 10:40
GNV Region: Hovedstaden

Re: Projekt Bacon

Indlægaf Husum » 28. maj 2012, 07:39

Sidst jeg lavede bacon, forsøgte jeg mig også med lagesaltning og tørsaltning.
Ingen umiddelbar smagsforskel. Dog føltes den tørsaltede mere fast i kødet.
Ligesom dit bacon, blev mig til den salte side. Næste gang, vil jeg udvande det noget længere tid.
- Husum -

Cadac Meridian 3 - ProQ Excel Smoker - Offset Smoker - Weber Compact 57 - Weber Smokey Joe - Weber Q100 - Cobb - iGrill - Sous Vide Supreme Demi
Brugeravatar
Husum
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 33
Tilmeldt: 13. apr 2012, 05:29
Geografisk sted: Ulstrup
GNV Region: Østjylland

Re: Projekt Bacon

Indlægaf Stavtrup » 29. aug 2015, 19:16

hvordan starter du røgsmulen
Stavtrup
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 29. aug 2015, 10:13

Re: Projekt Bacon

Indlægaf wetle » 29. aug 2015, 20:56

Jeg plejer at starte smuld med en hættefuld sprit. Lad spritten trænge lidt ned i smuldet før du tænder. Hvis dit smuld ikke er i et ret tykt lag, gerne min. 4 cm, kan du have svært ved at få det til at holde en glød.
wetle
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 316
Tilmeldt: 13. okt 2008, 22:14
Geografisk sted: Ikast
GNV Region: midt + jylland

Foregående

Tilbage til Røgvarer og hjemmelavede pølser

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster

cron