VERY SLOW FOOD "SVINESKANK"

Redaktør: marlene

VERY SLOW FOOD "SVINESKANK"

Indlægaf fatti » 12. sep 2012, 19:53

Så oprandt dagen hvor arbejdet var færdig gjort.
Sprængt- røget- langtidstilberedt svineskank.

Skanken er klar til sprængning,saltlagen består af
160 gram salt
80 gram sukker
5 enebær
5 pebberkorn
Pr litter vand.
Turen i badet blev på 3,5 døgn, op med dyret og tøret godt af
herefter 1,5 døgn i køleskabet hvor den blot lå på et viskestykke, og så var den klar til røgeovnen.

Smuldet blev lagt rundt i røgskuffen, der er ca til 20 timer i sådan en omgang.

Efter 3 døgns koldrøg så den sådan her ud.Så i en plastpose og ind og sunde sig i køleren i et døgns tid.

Så en tur i ovnen 120 grader vand på pastinak & persillerod og et par af de gule
og 4 timer senere så den sådan ud.
Nu ved jeg godt at at havde det været syd for grænsen skulle der serveres en gang sauerkraut til

Men det blev nu til en gang gule ærter, selv om det ikke er vinter endnu. .-s
Så hvis 9 døgn ikke er SLOOOOWW FOOOD så ved jeg snart ikke. ::-o:
Men det smagte bedre end godt, så det var arbejdet værd.
/Benny .-)
Demokrati- er når 2 ulve og et får stemmer om aftensmaden.]
Brugeravatar
fatti
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 537
Tilmeldt: 13. jul 2010, 17:14
Geografisk sted: 8362 HØRNING

Re: VERY SLOW FOOD "SVINESKANK"

Indlægaf Lennie » 23. sep 2012, 14:36

Uha da da. Gule ærter og så med hjemmerøget og langtidsbraiseret svineskank. Så kan det da vist ikke blive meget bedre. :-H :-H :-H :-H :-H :-H
Hilsen
Åse
Brugeravatar
Lennie
Grillklub medlem
Grillklub medlem
 
Indlæg: 751
Tilmeldt: 12. okt 2008, 21:21
Geografisk sted: Dronninglund, Nordjylland
GNV Region: Region Nordjylland


Tilbage til Røgvarer og hjemmelavede pølser

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster

cron