Røgede sild.

Redaktør: marlene

Røgede sild.

Indlægaf Frøslev » 18. dec 2016, 22:31

Var ude med min makker og sætte et par sildegarn (Roskilde fjord)
Der var 45 styks i. Det passede lige til os.
Jeg tørsaltede 18 styks i 30 minutter. Herefter lufttørring i smokeren i et par timer.
Herefter en halv time ved ca. 80 grader, en time ved ca. 60 grader og slutteligt en time ved ca. 50 grader.
For mig er det vanvittig luksus, at man bare kan hente sild i fjorden og forvandle dem til det fineste måltid med ganske få og simple midler.
Klaus.
Vedhæftede filer
ET ER SØKORT AT FORSTÅ.
ET ANDET ER SKIB AT FØRE.
Brugeravatar
Frøslev
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 27
Tilmeldt: 16. feb 2014, 14:51
Geografisk sted: Jægerspris

Tilbage til Røgvarer og hjemmelavede pølser

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster

cron