Så blev det tid til at forsøge igen!
Denne gang med ny og forbedret teknik.
Desværre ikke god nok, drevet kunne ikke klare de tæsk, jeg udsatte det for med grisen. Men nu ved jeg da, at det IKKE var på grund af varmen, at maskinparken opgav sidste gang (og ej heller denne), da jeg denne gang havde påsat et par ret gode varmeskjolde, som fungerede glimrende!
Men Jeg var jo forberedt denne gang, så omend det var manuelt de sidste 2½ time, fik grisen 5½ time, hvilket var rigtig godt!
Da grisen var færdig, og jeg havde taget den af spyddet og gjort den klar til partering, faldt min 2-årige søn ned af en kældertrappe (vi var ikke hjemme) og brækkede benet - SUK! Så jeg måtte på skadestuen og andre måtte overtage parteringen, hvilket resulterede i, at der var masser og masser af kød tilbage, da de var færdige med at spise og jeg kom tilbage.
Men jeg fik da smagt grisen kold, og smagen og konsistensen var rigtig fin!
Nu må jeg i tænkeboks igen og finde på et nyt koncept, som kan holde. Så må vi prøve igen om et par uger

Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.