Så blev der lige indkøbt lidt.


Pris: 397,- + moms i metro, så lige under 500,- Det må siges at være acceptabelt. Så kan jeg få prøvet at lave pølser uden den store udgift. Det ligger dog lidt ude i fremtiden, da jeg vil lave bacon-pølser og derfor skal have lavet noget bacon først. Til det skal man bruge en beholder der kan indeholde 1-2 hele ribbenstege og saltlage. Det fandt jeg sørme i Jysk. Jeg kiggede mig godt for og fandt nedenstående, produceret i sverige og lavet af food-grade PP. Så det er godkendt til 70kr.



Så projekt bacon starter mandag.
Mht. de første grill-projekter så skal baconen kold-røges i 2x12 timer. Udover det har vi besluttet at prøve de franske kamben fra metro. De står til 450,- inkl moms for 10kg og skulle være flotte. + selvfølgelig en enkelt nakkefilet. Men alt det desværre først i næste weekend.
En original weber rist til den øverste position blev også indkøbt. Man skal ikke gå ned på udstyr!!