Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Spørgsmål til produkter og selve grillbutikken.dk skal stilles her! Kig ind og få inspiration til nye måder at grille på med produkter fra JBI.

Redaktør: JBI

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf thunder1969 » 16. sep 2013, 19:23

Min kone vil også rigtigt gerne være med :-)
thunder1969
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 69
Tilmeldt: 31. jul 2011, 08:17

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf goltermann » 16. sep 2013, 19:28

Hej Jan
Jeg vil da også gerne prøve

Mvh.Kurt
goltermann
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: 8. nov 2008, 19:19

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf jordsmeden » 16. sep 2013, 19:28

Hov det her går jo stærkt...

Os mig os mig, eller måske rettere også fruen ;-) og lidt mig he he
Mvh
Jordsmeden

Kul fra grillbutikken på lager, send pm eller ring
jordsmeden
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 136
Tilmeldt: 6. apr 2012, 10:16
Geografisk sted: Kragelund mellem Horsens og Vejle
GNV Region: syd

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf elsborg » 16. sep 2013, 22:16

Jeg deltager gerne i en test af enzymerne. Forsøgte for nogle dage siden at google lidt omkring efter bage-enzym, men kom aldrig nærmere en en hjemmeside, hvor man kunne skrive sig på en mail-liste.

Hvis bare enzymerne kunne forlænge "levetiden" på hjemmebagt brød med 1-2 dage, så ville vi undgå en hel del spild her i huset.

Hilsen Elsborg
elsborg
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: 2. dec 2008, 19:52
Geografisk sted: Skødstrup

Re: Sv: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf Jakob Trolle » 16. sep 2013, 22:20

Jeg er frisk på at teste disse enzymer.

Mvh jakob

Sendt fra min GT-I9100 med Tapatalk 4
Jakob Trolle
Klubmedlem på prøve
Klubmedlem på prøve
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 14. apr 2012, 13:52
Geografisk sted: Silkeborg

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf JBI » 17. sep 2013, 07:13

Så er vi vidst nok til at lave en god bagetest..
Venligst send en adresse på PM
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf madsen1 » 17. sep 2013, 09:08

Hej
Vil også gerne være med i et forsøg
Baby Q - Q300 - Summit 470 - Jens Madsen
Brugeravatar
madsen1
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 41
Tilmeldt: 27. dec 2008, 18:58
GNV Region: or

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf JBI » 17. sep 2013, 11:09

madsen1 skrev:Hej
Vil også gerne være med i et forsøg


Du er med, og så er vi også nok... 12 testbagere i alt.
Det bliver altså rigtig spændende det her!

Jeg mangler stadig PM med 4-5 adresser, så venligst send en besked med din adresse så snart du ser denne besked hvis du stadig er med på testholdet.
Vi skulle jo gerne sende det senest torsdag så der kan bages i weekenden :-H
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf JBI » 17. sep 2013, 14:21

Så er vi klar med GB-enzym boosteren :D
Alle adresser er modtaget, og jeg håber vi når at sende det hele allerede i dag :-))

God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hemmeligheden bag brødet > bage-enzymer

Indlægaf nicolajs » 17. sep 2013, 15:41

Glæder mig til at prøve det
nicolajs
Team
Team
 
Indlæg: 182
Tilmeldt: 6. jun 2010, 13:45
GNV Region: Hovedstaden

ForegåendeNæste

Tilbage til Grillbutikken.dk

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 29 gæster

cron