Pizza i stenovnen

Redaktør: marlene

Pizza i stenovnen

Indlægaf JBI » 25. mar 2012, 08:16

Børnene måtte vælge aftensmaden i går, og valget blev..... pizza i stenovnen naturligvis :D

Ovnen tændes op:



Pizzaen glides ind med pizzaspaden (drej den 1-2 gange undervejs)



første pizza klar efter meget kort tid:



Endnu en i ovnen:



Klar til servering:



Endnu en.. ikke det mest spændende topping, men vi fik da tømt køleskabet for rester der skulle spises :-))



Så er den også klar:

God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf knoltot » 25. mar 2012, 23:31

ser lækkert ud :-)
M.V.H
Thomas
knoltot
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 63
Tilmeldt: 15. okt 2008, 09:11
Geografisk sted: Hurup thy

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf fatti » 26. mar 2012, 05:55

WAAUUE det er da vist med sprød skorpe
/Benny
Demokrati- er når 2 ulve og et får stemmer om aftensmaden.]
Brugeravatar
fatti
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 537
Tilmeldt: 13. jul 2010, 17:14
Geografisk sted: 8362 HØRNING

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf ha-knu » 26. mar 2012, 08:31

Det ser da godt nok dejligt ud
Brugeravatar
ha-knu
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 42
Tilmeldt: 6. maj 2011, 14:47
Geografisk sted: Gilleleje
GNV Region: Region Hovedstaden

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf Erikzen » 12. apr 2012, 19:57

Vil I prøve en konge mexikansk Pizza?
Egen ide - får fantastisk feedback (mest voksenting)
1. Lav dejen som I plejer
2. forbered 500 gr oksekød med tarco krydderi
3. forbered snittet iceberg & små tomatbåde
4. rul ud til Pizza med tomatsauce og kødet fra pkt 2 (ingen ost endnu)
5. bag pizza
6. drys iceberg & tomat fra pkt 3 ud over pizza
7. drys let knust tacochips og ost ud over
8. giv pizza'en et blikøje mere i ovnen os osten lige smelter
Servér lige fra ovnen


mmmmmmm :-H

/Erikzen
Erikzen
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 29
Tilmeldt: 14. nov 2010, 21:01
Geografisk sted: Frederikssund

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf JBI » 13. apr 2012, 14:20

Erikzen skrev:Vil I prøve en konge mexikansk Pizza?
Egen ide - får fantastisk feedback (mest voksenting)
1. Lav dejen som I plejer
2. forbered 500 gr oksekød med tarco krydderi
3. forbered snittet iceberg & små tomatbåde
4. rul ud til Pizza med tomatsauce og kødet fra pkt 2 (ingen ost endnu)
5. bag pizza
6. drys iceberg & tomat fra pkt 3 ud over pizza
7. drys let knust tacochips og ost ud over
8. giv pizza'en et blikøje mere i ovnen os osten lige smelter
Servér lige fra ovnen


mmmmmmm :-H

/Erikzen


Lyder interessant, men hvor er chilien?? :D
bager du dem i ovn, grill, eller stenovn? et billede kunne være dejligt..
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf Erikzen » 19. apr 2012, 20:37

Her kommer opskriften på Erikzen's Mexicanske Pizza med salat








Tips:
Det kan være en fordel at klippe pizzaen ud, og lægge puslespillet så det ikke ses
og DEREFTER drysse salat på. (lettere end at skære pizzaen ud MED salat på)

Du kan sagtens bage nogle stykke og komme dem halvfærdige i fryser evt bare med Pizza sauce

God appetit fra Erikzen :-H - giv gerne feedback
Erikzen
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 29
Tilmeldt: 14. nov 2010, 21:01
Geografisk sted: Frederikssund

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf cpn » 20. apr 2012, 12:51

Der er da godt nok tydelig forskel om den har været i en rigtig træfyret ovn eller ikke. :o

Jan hvor varm er din ovn og hvor lang tid er den om at blive opvarmet. Har du lukket lågen mens den opvarmes??
Mvh.
Carl Peter
Brugeravatar
cpn
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 217
Tilmeldt: 2. jun 2009, 16:41
Geografisk sted: Kirketerp
GNV Region: Nordjylland

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf JBI » 20. apr 2012, 14:47

Først vil jeg da lige sige at Erikzen´s pizza ser rigtig indbydende ud... har faktisk selv lavet noget lign. bare med kebab.
Pizza er jo et vidt begreb, og alt er tilladt om man ønsker det højt belagt eller napolitan-style.
Personligt foretrækker jeg dem tynde uden for meget fyld, så er der mulighed for at smage mange forskellige pizzaer inden man er stopmæt :-))

Mht. temperaturen måler jeg ikke rigtig længere, men de første 15-20 gange rendte jeg glædeligt rundt med en IR-tempmåler :D
Ovnen skal blot være 3-400 grader hvilket tager mindst en time, og herefter kan du bage dem i en lind strøm på extrem kort tid.
Spørgsmålet er ikke hvor mange pizzaer ovnen kan bage, men hvor mange deje du kan nå at rulle/presse ud - for ovnen skal nok følge med ;)
Selvom man banker sin kuglegrill op på +300 grader kan det overhovedet ikke sammenlignes med den intense varme en rigtig stenovn giver!

Har i øvrigt lige kørt endnu et træk ind på lageret :D
Pyhh.. det er faktisk hårdt at køre gaffeltruck 6 timer kontinuerligt uden pause.. her er nogle af dem lige aflæsset og klar til lageret:



De kommer i grillbutikken så snart jeg har tid til at få dem oprettet der, og man er velkommen til at ringe eller skrive for et godt tilbud på en af modellerne.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Pizza i stenovnen

Indlægaf JakobL » 20. apr 2012, 21:33

Jan! Det der billede er ikke fair .. Hold fest der ser godt ud .. Held og lykke med salget, håber jeg selv får muligheden en dag.
JakobL
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: 29. apr 2010, 13:53
Geografisk sted: Ølstykke

Næste

Tilbage til Marlene & JBI´s opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster

cron