stegeben/godeben

Redaktør: marlene

stegeben/godeben

Indlægaf MartinJ » 17. dec 2012, 13:25

nogen der har prøvet stegeben/godeben i sous vide, og vil dele opskriften :D
MartinJ
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 25
Tilmeldt: 6. dec 2012, 09:54
Geografisk sted: Tjele
GNV Region: Viborg

Re: stegeben/godeben

Indlægaf JBI » 18. dec 2012, 07:05

Har ikke lige prøvet deciderede stegeben, men sparibs (kamben) har jeg lavet mange gange, og resultatet er helt fænomenalt når de laves sous vide.
Et skud fra hoften kunne være 18-24 timer ved 70 grader, evt. sprænge dem først i en saltlage og efterfølgende på en glohed grill direkte til de får lidt farve.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til Marlene & JBI´s opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster

cron