Hamburgerryg, grøntsager, peppadew sauce

Redaktør: marlene

Hamburgerryg, grøntsager, peppadew sauce

Indlægaf JBI » 6. aug 2013, 14:29

Her kommer lige en gammel klassiker, som er så nem og hurtig at lave, men alligevel velsmagende selvom det nok ikke er det mest hippe måltid i disse sous vide og gourmet tider :-))

Fyld grøntsager i et fad og dæk dem 3/4 med vand. Strø groft salt udover fadet.
Jeg brugte resterne fra grøntsagsskuffen, men blomkålen lagde jeg først på 20 min.før retten var færdig (den skal have ca. 1 time ved 250 grader)



Hamburgerryggen gav jeg en marinade og dryssede med et af mine yndlings krydderier Chicago-Spice:



Grillen er tændt op med trækul, og fadet sættes på ved 250 grader.
hamburgerryggen lægges på forhøjerristen ovenover, og tiden passer fint når det er kold vand der hældes ved grøntsagerne:



Efter en times tid da termometret viste ca. 60 grader blev der serveret med en bearnaise-peppadew sauce, og tingesten midt på tallerkenen er hakket spinat tilsat pisket æg og groft salt der bagte med på forhøjerristen de sidste 10-15 min. i små aluforme.

Meget enkelt, men nemt og hurtig lækker old chool mormor-mad :-))

God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Re: Hamburgerryg, grøntsager, peppadew sauce

Indlægaf Xeviusluvx » 5. jan 2016, 11:53

I like to talk, to exchange experiences in this forum. It is very good to very good..
Xeviusluvx
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 5. jan 2016, 11:08

Re: Hamburgerryg, grøntsager, peppadew sauce

Indlægaf Mads507h » 27. mar 2016, 18:12

Hej !
Tak for opskriften og inspirationen, tror at jeg vil lave noget i den dur i løbet af ugen. Billede
Mads507h
Klubmedlem på prøve
Klubmedlem på prøve
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 27. mar 2016, 18:10

Re: Hamburgerryg, grøntsager, peppadew sauce

Indlægaf JBI » 30. mar 2016, 15:46

Mads507h skrev:Hej !
Tak for opskriften og inspirationen, tror at jeg vil lave noget i den dur i løbet af ugen. Billede


Hej Mads.

Jeg er glad for at kunne inspirere :-))
Hamburgerryg er altid et hit på grillen.
God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland


Tilbage til Marlene & JBI´s opskrifter

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 4 gæster

cron