planke-farsbrød

Her er du meget velkommen til at lægge en opskrift, eller blot billeder af mad lavet i smokeren, på planken eller kebabspydet

planke-farsbrød

Indlægaf JBI » 19. mar 2009, 14:42

Denne er let, og smager dejligt på en hverdag.

Der laves en fars efter ønske, f.eks din foretrukne frikadellefars som lægges pænt på planken:



Kartoffelmos sprøjtes på.
Når dette gøres er det en fordel at tilsætte 1-2 æggeblomer i mosen og sprøjte mosen ensartet helt op på toppen af farsbrødet før der køres ned igen.
Dette gør at mosen bliver siddende som ønsket, og ikke glider ned af brødet.




Stilles på øverste eller midterste rist med kul i hver side:



Farsbrødet er færdigt efter ca. 1,5 time (det blæste og var koldt)



Så er der serveret med hjemmelavet chutney.
Chutney: viewtopic.php?f=50&t=268

God mad tager lang tid og sviner meget - Også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grillbut ... 0050753021
Mail: info@grillbutikken.dk
Brugeravatar
JBI
Team SO
Team SO
 
Indlæg: 3830
Tilmeldt: 25. sep 2008, 10:50
Geografisk sted: Århus
GNV Region: GNV Østjylland

Tilbage til Opskrifter specielt til JBI-Smokeren, planker eller kebabspyd

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster

cron