Holdbarhed på BBQ sauce

Fødselsdagshilnser, snik snak af diverse art og bare en hyggekrog

Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf LasseT » 27. apr 2014, 22:40

Det er ikke noget der laves med henblik på salg. Det jeg mente med "sidste salgsdato" var, at selve saucen nok ikke var for gammel før en af ingredienserne var.

Det var min plan at hælde den på sådan nogle "ketchup flasker", og grunden til at jeg vil lave mere end jeg skal bruge er, at det tager en times tid, og ofte kan man sagtens lige bruge det i en burger eller lignende uden man gider afsætte tid til at stå og lave det helt fra bunden

John: Er det genbrugsflasker, eller kan man købe dem et sted?
LasseT
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 3. aug 2013, 10:55
Geografisk sted: Søndersø

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf John.N » 28. apr 2014, 15:18

LasseT skrev:John: Er det genbrugsflasker, eller kan man købe dem et sted?


De har dem bla i dagrofa s engros - inco og Metro
Har du ikke adgang til dagrofa eller inco (Da man skal ha kort der til) kan du få dem i metro der kan alle handle vis man lige henvende sig i info og får et gæstekort/1dags kort

Kan ikke huske hvad de koster i Metro men de koster ca 18 kr inc moms i Dagrofa så mon ikke det er ca det samme
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf John.N » 28. apr 2014, 15:22

JBI skrev:Smart at have det i en form for tube. for da er du helt uden om problemet med baktusser fra skeer og knive.


Flasken er den samme som remoulade ,ketchup , sennep er i også er man ude over alt det halløj med der lige er en der stikker en kniv eller ske i og den er muggen 2 dage efter :) og de koster faktisk ikke noget ca 18 kr stykket :)
Hilsen
John
————————-
Old Truckers BBQ deltager i BBQ konkurrencer i Europa og vi kan følges følgene steder:

Old Truckers BBQ Hjemmeside
Old Truckers BBQ Facebook
Old Truckers BBQ Instagram
John.N
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 177
Tilmeldt: 20. dec 2011, 17:34
Geografisk sted: fårevejle

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf smoker » 28. apr 2014, 16:56

nu ved jeg jo ikke hvordan i laver BBQ sauce, men jeg bruger en del eddike og farin når jeg laver min, så hældes den på rene glas/flasker men den er næsten kogende, så kan den nok holde sig ca lige så længe som den købte, hvis man ikke tilfører bakterier under brug

Mvh.

Henning
god mad tager tid, rigtig god mad tager lang tid
har kul fra grilbutikken på lager
smoker
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 144
Tilmeldt: 25. aug 2012, 18:53
Geografisk sted: thisted

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf hctk » 29. apr 2014, 21:05

Hjemmelavet kogt ketchup kan også fint holde sig nogle måneder i køleskabet, så det samme må gøre sig gældende for en BBQ sauce med eddike og sukker i, især hvis den netop fyldes på sådan en flaske med tud.
Brugeravatar
hctk
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 339
Tilmeldt: 15. jun 2009, 05:20
Geografisk sted: Viborg
GNV Region: Midtjylland

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf hctk » 29. apr 2014, 21:06

Men noget helt andet er - skal vi ikke have opskriften? :)
Brugeravatar
hctk
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 339
Tilmeldt: 15. jun 2009, 05:20
Geografisk sted: Viborg
GNV Region: Midtjylland

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf LasseT » 30. apr 2014, 21:45

Jo jeg skal nok lige poste den når jeg er på computeren. Men så bliver det uden billeder...
LasseT
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 3. aug 2013, 10:55
Geografisk sted: Søndersø

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf hctk » 2. maj 2014, 05:48

Det gør ikke så meget for mig - BBQ saucer ligner vist hinanden :)
Brugeravatar
hctk
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 339
Tilmeldt: 15. jun 2009, 05:20
Geografisk sted: Viborg
GNV Region: Midtjylland

Re: Holdbarhed på BBQ sauce

Indlægaf LasseT » 2. maj 2014, 10:31

Western Carolina mustard BBQ sauce

• 1 cup sød sennep
• 1/2 cup balsamico eddike
• 1/3 cup brun farin
• 2 tablespoons smør
• 1 tablespoon Worcestershire sauce
• 1 tablespoon citronsaft
• 1 teaspoon cayenne peber

Mix alle ingredienser sammen og kog ved lav varme i omkring 30 minutter, til saucen har passende konsistens. Den bør være godt tyk. Opskriften giver omkring 400 ml.
Noter: Der kan skrues lidt op for mængden af farin, hvis saucen virker for sur. Perfekt til pulled pork og andet svinekød.

Saucen er en del anderledes end de "normale" tomatbaserede saucer, og faktisk et friskt pust på bordet synes jeg. Det virker også fantastisk i en hotdog!
LasseT
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 45
Tilmeldt: 3. aug 2013, 10:55
Geografisk sted: Søndersø

Foregående

Tilbage til Hyggekrogen(Feedback)

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 9 gæster