En lille flankebørge

Her snakker vi om sous vide og deler sous vide opskrifter

Redaktør: JBI

En lille flankebørge

Indlægaf mwinther » 25. jan 2013, 18:58

Så var der gang i gryde og grill igen.

56 grader i 21 timer... Lidt for høj temperatur, men smag og konsistens fantastisk. Jeg rubbede med lidt PP-rub før den kom i posen... Min følelse lige nu, et at det kan ikke gå galt med kød i gryden .-rr


Bemærk desuden at det hele blev skyllet ned med en hancock sportscola... Kræs for kendere .-Y
Michael Kvist Winther

- hvis det ka googles, ka det grilles..
Brugeravatar
mwinther
Klubmedlem
Klubmedlem
 
Indlæg: 216
Tilmeldt: 17. okt 2008, 18:56
Geografisk sted: Skive
GNV Region: GNV MIDT

Tilbage til Sous Vide

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 12 gæster

cron